Mercedes-Benz

Posebna ponuda za poslovne korisnike

Business Solutions paket je posebno osmišljen i razvijen proizvod brenda Mercedes-Benz za poslovne korisnike koji obuhvata specijalnu cenu vozila, sa uključenim redovnim održavanjem i produženom garancijom. Osluškujući potrebe savremenih poslovnih korisnika, Business Solutions, uz jasnu i povoljnu ratu, i različite opcije finansiranja, nudi korisniku u svakom trenutku kompletnu uslugu, uz potpunu kontrolu troškova.

Business Solutions vozila su specificirana sa posebnom pažnjom i opremljena po ukusu poslovnih korisnika u Srbiji.

Vaš Mercedes-Benz tim

Ponuda uključuje:

  • Finansiranje vozila bez učešća i depozita
  • Kompletno redovno i vandredno održavanje i popravka vozila
  • Registracija vozila za ceo period najma
  • Komplet letnjih i zimskih premijum pneumatika
  • Kasko osiguranje – bez učešća u prve 2 štete godišnje
  • Car Fleet Management i Pomoć na putu
  • Mogućnost otkupa vozila po fer tržišnoj vrednosti

Ponuda pripremljena u saradnji sa ALD Automotive d.o.o.

A-Klasa Business Solution
Šta novu A-Klasu čini tako posebnom? Jednostavno je pitajte sami. Ona govori, razume, razmišlja i čini se očaravajuće ljudskom. Sve linije nove A-Klase slede samo jedan smer: senzualnu jasnoću naše filozofije dizajna. Površine su još čistije, a detalji još upečatljiviji.

A-Klasa Limuzina Business Solution
Limuzina. Sada i kao A-Klasa. Jedan od najklasičnijih oblika automobila sada je i jedan od najmodernijih. Nova A-Klasa Limuzina svojim trodelnim oblikom odiše sportskim duhom.

B-Klasa Business Solution
Nova B-Klasa je tu. Dinamičnija, udobnija i sigurnija nego ikad. Otvorena je za sve: otkrijte automobil koji voli isprobavati nove stvari isto kao i Vi.

C-Klasa 180d Business Solution
Nova C-Klasa je svaki put sve bolja. Dinamika je stav: nikada ne mirovati, nego uvek iznova dokazivati snagu inovacija. Bez obzira da li se nalazite u saobraćajnoj gužvi, na dugoj noćnoj vožnji ili na nepoznatom putu, Mercedes-Benz Intelligent Drive koncept svaku vožnju čini sigurnom i jedinstvenom.

C-Klasa 220d Business Solution
Nova C-Klasa je svaki put sve bolja. Dinamika je stav: nikada ne mirovati, nego uvek iznova dokazivati snagu inovacija. Bez obzira da li se nalazite u saobraćajnoj gužvi, na dugoj noćnoj vožnji ili na nepoznatom putu, Mercedes-Benz Intelligent Drive koncept svaku vožnju čini sigurnom i jedinstvenom.

GLC Business Solution
Novi GLC ima puno toga da Vam ispriča o potpuno novom načinu upravljanja automobilom. Jednostavnom. Intuitivnom. Pomoću Vaših pokreta, dodira i reči. Čekaju Vas potpuno digitalni kokpit u okviru dodatne opreme, još atraktivniji dizajn SUV-a i komfor u vožnji najvišeg nivoa uz AIR BODY CONTROL.

GLE Business Solution
Pogled odaje sve: tako snažan i reprezentativan, a ujedno prefinjen i elegantan. Tako potpuno nov, a ipak sasvim svoj. Sve to je novi GLE. Od snažne linije AMG Line, preko prefinjenog kokpita sa širokim ekranom, sve do varijabilnog prtljažnog prostora. Otkrijte sve nijanse novog modela GLE.

U tri koraka do željenog vozila.

Proces nikada nije bio tako brz i jednostavan. Sa brendom Mercedes-Benz, možete doći do vozila u nekoliko koraka. 

Prvi korak 
Odaberite visinu mesečnog najma.
Izaberite vozilo i zatražite ponudu i visinu mesečnog najma. 

Drugi korak
Kontaktirajte najbližeg ovlašćenog dilera. 
Prodajni tim će prema vašim željama pripremiti potrebnu dokumentaciju i ugovore.

Treći korak 
Započnite putovanje. 
Uživajte u nenadmašnom osećaju vožnje novog Mercedes-Benz vozila.

Prednosti za poslovne korisnike.

Osim sigurnih vozila koja se odlikuju malom potrošnjom i niskim emisijama, imate i stalnu podršku.

Bezbednost i komfor

Naša vozila su opremljena sistemima „Intelligent Drive“. Oni mogu pomoći, na primer, pri automatskom održavanju udaljenosti do vozila ispred Vas, a ako je potrebno, mogu čak i automatski zakočiti i zaustaviti vozilo.

Odgovornost i održivost

Pravi pogon i odgovarajući model za svakoga. Otkrijte našu flotu električnih vozila i modela plug-in hybrid.

Mobilnost i usluge

Sa našim uslugama garancije i mobilnosti uvek ste sigurni na putu. Jer se Vaša sveobuhvatna garancija za vozilo dopunjuje našom garancijom mobilnosti. Tako Vama i Vašim vozačima u slučaju potrebe kvalifikovani stručnjaci danonoćno pružaju individualnu i stručnu pomoć u čitavoj Evropi.