Mercedes-Benz

Mobilo. Ostanite u pokretu.

Bezbrižna vožnja.

U slučaju kvara, nesreće, manje nezgode ili vandalizma naši stručnjaci će Vam omogućiti mobilnost u celoj Evropi. Na raspolaganju Vam je pomoć na licu mesta, zamensko vozilo ili prevoz avionom. Ako biste radije opušteno sačekali popravku svog vozila, rado ćemo Vam platiti smeštaj u hotelu.

Jedan poziv. Jedan tim. Sve je rešeno. Mi smo tu kad god Vam je potrebna naša pomoć da osiguramo da Vi i Vaše Mercedes-Benz vozilo u najkraćem roku ponovo budete na putu.

Sa Mobilom uvek stižete do svog odredišta.

Ostanite u pokretu kroz Evropu

Usluga Mobilo osigurava mobilnost – i sama je mobilna. Vreme važenja usluge se može produžiti iz godine u godinu ako redovno održavanje vozila vršite u ovlašćenim Mercedes-Benz servisima. A moguće je i ponovno kasnije aktiviranje, na primer, ako ste propustili redovan servis.

Dovoljan je jedan poziv.

Mi smo uvek tu za Vas +381 11 3019 019

  • Učinićemo sve da Vas brzo dovedemo do Vašeg odredišta – zahvaljujući našoj sveobuhvatnoj ponudi usluga.
  • Organizovaćemo kvalitetanu popravku na licu mesta ili u ovlašćenom Mercedes-Benz servisu.
  • Pobrinućemo se oko svih detalja, od organizacije šlep službe do formalnosti oko osiguranja.

U slučaju nužde na raspolaganju Vam je jedna od najrazgranatijih servisnih mreža u Evropi sa više od 3000 ovlašćenih Mercedes-Benz servisnih partnera u više od 40 evropskih zemalja. Mobilo rešenje za mobilnost dolazi standardno uz svako Mercedes-Benz vozilo i besplatno se obnavlja nakon svakog redovnog servisa u ovlašćenom Mercedes-Benz servisu – do 30 godina.

Detalji

Sigurno ostati mobilan

Vaš Mercedes standardno dolazi sa Mercedes-Benz Mobilo mobilnom garancijom. To znači da možete putovati potpuno opušteni. Ako naiđete na problem sa Vašim vozilom, Mercedes-Benz pomoć brzo će Vam biti pružena u celoj Evropi– i sigurno ćete doći na odredište.

U ovim situacijama ćete ostati mobilni.

Tehnički kvarovi ili problemi sa startovanjem: ako Vaše vozilo neće da startuje ili je zbog tehničkog kvara ostalo nepokretno. Na primer, kao rezultat mehaničkih ili električnih kvarova, praznog akumulatora ili bušne gume.

Manji problemi:

U slučaju nepravilne upotrebe vozila zbog koje je vozilo na putu ostalo nepokretno. Na primer, prazan rezervoar goriva ili sipanje  pogrešnog goriva, ili gubitak ključeva vozila.

Pokrivenost

Ostanite mobilni u celoj Evropi. Sa uslugom Mercedes-Benz Mobilo.

Ako ste prinuđeni da prekinete Vaše putovanje, možete se osloniti na uslugu Mobilo kako biste dobili brzu pomoć.

- Približno 3000 ovlašćenih Mercedes-Benz partnera radi za Vas u celoj Evropi[1]
- Servis i briga sa Mercedes-Benz kvalitetom
- Za brzu pomoć, u slučaju kvara pozovite +381 11 3019 019

Možete iskoristiti Mercedes-Benz Mobilo usluge u Nemačkoj, svim državama Evropske Unije i sledećim državama:

AndoraItalijaRumunija
BelgijaHrvatskaPortugal
Bosna i HercegovinaLitvanijaŠvedska
BugarskaLihtenštajnŠvajcarska
DanskaLetonijaSrbija
NemačkaLuksemburgSlovačka
EstonijaMaltaSlovenija
Finska

MonakoŠpanija
FrancuskaCrna GoraČeška
GibraltarHolandijaTurska
GrčkaNorveškaUkrajina
Velika BritanijaAustrijaMađarska
IrskaPoljskaKipar
Island

Usluge

Oslonite se na našu profesionalnu pomoć.

Manji problem, tehnički kvar ili nesreća: možemo Vam pomoći na licu mesta – tačno tamo gde Vam je pomoć potrebna, kako biste bili sigurni da će se Vaše putovanje nastaviti što je brže moguće. Ukoliko nije moguće nastaviti putovanje sa Vašim Mercedesom, doći ćete do Vašeg odredišta zahvaljujući Mobilo usluzi sa zamenskim vozilom ili vozom ili avionom.

Mercedes-Benz Mobilo usluge.

Pomoć na putu i prilikom kretanja, manje popravke na mestu kvara:
Profesionalna pomoć na licu mesta. Mobilo plaća troškove poziva tehničke pomoći i popravke do ukupno 150 eura. To ne uključuje materijalne troškove za gume, akumulatore, ključeve i sve potrošne materijale.

Zamensko vozilo.

U slučaju potrebe, možete dobiti zamensko vozilo u trajanju do tri radna dana, izuzimajući troškove goriva i dodatne usluge. Vrsta vozila zavisi od dostupnosti. U slučaju nesreće / vandalizma i manjih problema važeći su ustanovljeni standardi osiguranja.

Avion/Voz

Kao alternativa zamenskom vozilu, Mercedes-Benz pokriva troškove aviona ili voza kako biste mogli nastaviti putovanje ili se vratiti kući. Ako želite lično da podignete Vaš automobil u Mercedes-Benz servisu, Mercedes-Benz će platiti trošak putovanja do ove lokacije. Pokrićemo trošak od 400 EUR po osobi za povratnu kartu.

Povratni transport vozila:

Ako se Vaš Mercedes-Benz ne može popraviti nakon 3 radna dana, organizovaćemo na Vaš zahtev povratak vozila do Vašeg Mercedes-Benz servisnog partnera i platiti troškove. Kako se povratak organizuje grupnim transportom, potrebno vreme povratka zavisi od udaljenosti i lokacije popravke.

Šlep služba:

Ako ne možete nastaviti Vaše putovanje u Vašem Mercedes-Benzu zbog kvara, manjeg problema, nesreće ili vandalizma, mi ćemo organizovati i pokriti troškove šlep službe do najbližeg ovlašćenog Mercedes-Benz servisa.

Smeštaj/hotel:

Ako želite da sačekate popravku Vašeg vozila i to se ne može obaviti isti dan, Mercedes-Benz će Vam vrlo rado pronaći smeštaj. Tokom vremena popravke, do maksimalno tri dana, pokrićemo troškove smeštaja uključujući doručak za vozača i putnike.

Taxi, javni prevoz, druge vrste mobilnosti:

Platićemo Vaše troškove, do 65 eura, za vožnju do železničke stanice ili aerodroma, na primer, taxijem ili javnim prevozom.

Pomoć u organizaciji:

Mi pružamo pomoć, na primer, u slučaju nesreće ili oštećenja zbog vandalizma. U inostranstvu ćemo organizovati pravnu pomoć i prevodioca.