Mercedes-Benz

Mobilnost i servis

Individualne usluge

Mi se brinemo da ste uvek mobilni u poslovanju, omogućavajući Vam zamensko vozilo ako je Vaše na popravci, brzu pomoć na putu u slučaju kvara te održavanje i servisiranje Vašeg vozila prema Mercedes-Benz standardima. Naš tim stručnjaka Vam je na raspolaganju u servisu ili na bilo kojem drugom mestu gde Vam je potreban.

Paket za održavanje

Uz jasnu i povoljnu mesečnu ratu, paket za održavanje pokriva sve redovne radove održavanja navedene u uputstvu za servis. Naše se stručno osoblje brine o Vašem vozilu pružajući kvalitetnu brigu tipičnu za Mercedes-Benz. Možete uzeti paket za održavanje za mali mesečni iznos koji se određuje prema tipu vozila, kilometraži i dužini ugovora.

Garancija mobilnosti

Garancija mobilnosti je standard za sve Mercedes-Benz automobile i važi do 30 godina nakon prve registracije[1]. Ako dođe do najgoreg, dobićete brzu pomoć na putu ili će Vaše vozilo biti odvučeno do najbližeg Mercedes-Benz servisnog centra. Paket pokriva i troškove prevoza taksijem, vozom ili avionom te eventualne troškove noćenja.

Usluga preuzimanja i vraćanja.[2]

Kako bismo Vam uštedeli vreme i poštedeli Vas putovanja, u sklopu Mercedes-Benz usluge preuzimanja i vraćanja organizovano je preuzimanje Vašeg Mercedesa, na Vašem radnom mestu ili negde drugde. Vaš automobil ćemo Vam vratiti sveže servisiran i očišćen.

Service24h.

Ako Vam se ikad pokvari automobil, pomoć stiže skoro istog trena – 24 sata dnevno. Naš posebno kvalifikovan tim omogućiće da Vaše vozilo bude ponovo na putu što je brže moguće vršeći popravke na licu mesta kad god je to moguće. Jednostavno pozovite: 0800 19 10 49 ili +381 11 43 00 306

Pomoć u slučaju nezgode.

Nažalost, nije uvek moguće izbeći oštećenja od kamenčića, na karoseriji i sl. Ali, uvek se možete osloniti na Mercedes-Benz pomoć u slučaju nezgode. Nudimo Vam širok spektar rešenja kako bismo Vam osigurali mobilnost – od besplatne telefonske linije za kupce i garancije mobilnosti do stručnih popravki.

Servis kod najboljih.

Ovlašćena servisna mreža po najvišim standardima Mercedes-Benz-a.

[1]Po našim uslovima ukoliko su ispunjeni uslovi mobilnosti za Vaše vozilo.

[2]Troškovi mogu varirati u različitim regijama.