Mercedes-Benz

Troškovne prednosti i efikasnost.

Individualne usluge

Mercedes-Benz korporativna rešenja.

Uvek imamo na umu finansijske prednosti za Vaše poslovanje – od razvoja i opremanja flotnih vozila i opcija ekonomične kupovine do širokog spektra usluga i proizvoda osiguranja. Za niske i transparentne troškove koji se mogu lako kontrolisati.

Flotna ponuda

Radi veće profitabilnosti i efikasnosti, dobićete popust na naznačenu cenu. Prilikom kupovine najmanje dva vozila, kao flotnom kupcu, Vaš  Mercedes-Benz partner će Vam omogućiti da iskoristite atraktivne uslove kupovine prilagođene vašim potrebama i veličini vašeg voznog parka.

Flotni paketi

Naši flotni paketi omogućavaju Vam da imate više opreme u Vašim vozilima i na taj način povećate komfor, sigurnost i mogućnost za komunikaciju, a sve to po posebno povoljnoj ceni paketa. 

Flotni servisni paket

Sa transparentnom strukturom cena, naši servisni paketi posebno su ekonomičan način garancije da će Vaša vozila dugoročno zadržati svoju vrednost. I ovde možete izabrati između niza usluga krojenih da zadovolje Vaše individualne potrebe.

Operativni leasing

Sa operativnim leasingom uvek ćete troškove vozila imati pod kontrolom. On kombinuje ugovor o leasingu i automobilsko osiguranje sa brojnim prednostima te Vam istovremeno omogućava finansijsku fleksibilnost i sveobuhvatno pokriće.