Mercedes-Benz

E-Klasa Coupé.

Dizajn Vas privlači. Sistem informisanja i zabave Vas poznaje kao dobrog prijatelja, a zahvaljujući udobnosti, uživate u svakoj sekundi putovanja. Savršeno rešenje za svakodnevne izazove, ne samo sa stilom, nego i dinamično i komforno. Pogledajte najvažnije karakteristike nove E-Klase Coupé.

Dizajnerski klasik senzualne čistoće.

E-Klasa Coupé pravi je primer Mercedes-Benz dizajnerske filozofije. Ona je produkt ultra-modernog stila i prefinjene sportske note. Zahvaljujući svojim savršenim proporcijama i atletskim stilskim elementima E-Klasa Coupé magnetnom snagom privlači poglede – a to čini sa uzdržanom gracioznošću.  

Započnite svaki dan na pravi način.

Poletne linije, sportska sedišta i vrhunski materijali ističu sportski, elegantan karakter nove E-Klase Coupé. Unutrašnjost sportskog izgleda odlikuje se izuzetnim kvalitetom i zaobljenim oblicima i predstavlja novu interpretaciju modernog luksuza.

Spolja fitness. Unutra wellness.

Komforno do odredišta: paketi ENERGIZING nude mnogo načina opuštanja – na primer, putem muzike i zvuka, ambijentalne rasvete ili masažerima u sedištima. Aktivirajte ove funkcije u skladu sa Vašim raspoloženjem. Svaki program povećava udobnost i doprinosi  smanjenju stresa.

Oplemenite Vaš doživljaj zvuka.

Uživajte u zvučnicima velike snage Burmester®. Visoko razvijena kompenzacija buke (VNC) dinamično prilagođava muziku i zvuk situaciji u vožnji radi optimalnog uživanja u muzici tokom vožnje.

EASY ENTRY

Mehanička pomoć pri ulasku i izlasku za putnike u zadnjem delu vozila omogućava komforni ulazak pritiskom na dugme. Pored toga, nasloni za leđa prednjih sedišta se pomeraju prema naped, a i sama sedišta se mogu pomeriti prema naped.

Besprekorna sigurnost uz sisteme Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Bez obzira da li se nalazite u saobraćajnoj gužvi, na dugoj noćnoj vožnji ili na nepoznatom putu, Vaša Mercedes-Benz E-Klasa Coupé Vas rasterećuje upravo u stresnim situacijama. Iza toga stoji koncept koji svaku vožnju u Mercedes-Benz vozilu čini sigurnom i jedinstvenom: Mercedes-Benz Intelligent Drive. Jer je vreme koje provedete za upravljačem Vaše vreme. Vreme za opuštanje. Vreme za punjenje baterija. Kako bi na svoje odredište stigli pre svega sigurno, ali i opuštenije.