Mercedes-Benz

E-Klasa Karavan.

Nova E-Klasa Karavan je kao stvorena da svakodnevne izazove savladate elegantno. Dinamičnim dizajnom u svim segmentima, novim intuitivnim kokpitom, zapreminom tovarnog prostora koji ne može biti prostraniji. Upoznajte novu E-Klasu Karavan u najboljem svetlu.

Sportski izgled.

E-Klasa Karavan je oduvek bila elegantna – atraktivna powerdome ispupčenja, zaoštren prednji deo vozila i mnoge druge sportske karakteristike dizajna garantuju još dinamičniji opšti utisak.

Unutrašnjost koja osvaja.

Bez obzira da li je reč o udobnosti, inovacijama ili kvalitetu završne obrade: nova E-Klasa Karavan u svakom pogledu nudi znatno više prostora za razvoj. Dinamične karakteristike dizajna stvaraju sportsku eleganciju. Pored toga, najvažnija funkcija je uvek u serijskoj opremi vozila: lupanje srca.

Digitalni kokpit i MBUX

Nova E-Klasa Karavan ne samo da ima digitalni kokpit, nego i revolucionarno glasovno upravljanje MBUX kojim možete upravljati vozilom i podešavanjima u skladu sa svojim željama. Dovoljne su dve male reči: „Hej, Mercedes” – i E-Klasa je već spremna da  odgovori na Vaša pitanja.  

Besprekorna sigurnost uz sisteme Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Bez obzira da li se nalazite u saobraćajnoj gužvi, na dugoj noćnoj vožnji ili na nepoznatom putu, Vaša Mercedes-Benz E-Klasa Karavan Vas rasterećuje upravo u stresnim situacijama. Iza toga stoji koncept koji svaku vožnju u Mercedes-Benz vozilu čini sigurnom i jedinstvenom: Mercedes-Benz Intelligent Drive. Jer je vreme koje provedete za upravljačem Vaše vreme. Vreme za opuštanje. Vreme za punjenje baterija. Kako bi na svoje odredište stigli pre svega sigurno, ali i opuštenije.

Sportski način vožnje nikad nije bio ovako udoban.

Nova E-Klasa i kao karavan ponovno dokazuje: kada je komfor u pitanju, već na prvi pogled joj se ne može ništa zameriti. Adaptivno oslanjanje, devetostepeni automatski menjač i individualni programi vožnje omogućavaju Vam da još dinamičnije i pre svega komfornije uživate u vožnji.

Unutrašnjost – Uživanje u svakom trenutku.

Još više prostora za predstavljanje sopstvenog stila: unutrašnjost E-Klase Karavan sa svojim novim konceptom sedenja i vrednosti visokog nivoa time nudi nedostižan nivo udobnosti, čime se naglašava moderan luksuz Mercedes-Benza. Unutrašnjost je ekskluzivna sa velikom ponudom novih dodataka, atraktivnih boja i finih materijala kao što su izuzetna koža i drveni umeci otvorenih pora. Jednostavno se osećate dobro u ambijentu u kojem vam neće ništa nedostajati.