Mercedes-Benz

Novi GLA.
Gradski SUV.

Novi GLA nadmašuje sam sebe. Potpuno novi dizajn čini ga ne samo više sportskim i progresivnijim, već i višim i širim. Opremljen za sve puteve, bez obzira da li se oni nalaze u gradu ili u prirodi.

Novi svestrani talenat.

Novi GLA Vas vodi od tačke A do tačke B, ali i D poput divljine. Pritom u svakom trenutku ima sportsku figuru. Sa fokusom na dizajn i sigurnost on je Vaš neprikosnoveni partner.

Unutrašnje vrednosti su važne.

Unutrašnjost novog modela GLA spaja visoku tehnologiju i sportski karakter. Dizajn postavlja nove standarde sa modernim govorom forme. Izdvojene karakteristike: široki ekran visoke rezolucije i sportski progresivno oblikovani osvetljeni ventilacioni otvori.  

Svaku zonu pretvara u zonu komfora.

Novi GLA poseduje sve ono što Vam je naophodno za udobnu vožnju. Unutrašnjost karakterišu materijali vrhunskog kvaliteta. Pored toga, novi kompaktni SUV je funkcionalniji nego ikad pre i uvek se prilagođava Vašim potrebama.

Drago mi je da smo se upoznali.

Sa sistemom MBUX možete pričati u svakom trenutku: Mercedes-Benz multimedijalni sistem upravljanja je inovativan, intuitivan i inteligentan. I umrežen sa Vašim digitalnim svetom.

Integracija pametnog telefona

Osloboditi se veza. A ostati savršeno povezan. Uživajte u samoći ali u isto vreme to podelite sa svima. Po želji vaš pametni telefon možete savršeno integrisati u GLA: Mnoge funkcije i aplikacije mogu se optimalno kontrolisati i prikazati.

Besprekorna sigurnost uz sisteme Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Bez obzira da li se nalazite u saobraćajnoj gužvi, na dugoj noćnoj vožnji ili na nepoznatom putu, Vaš novi GLA Vas rasterećuje upravo u stresnim situacijama. Iza toga stoji koncept koji svaku vožnju u Mercedes-Benz vozilu čini sigurnom i jedinstvenom: Mercedes-Benz Intelligent Drive. Jer je vreme koje provedete za upravljačem Vaše vreme. Vreme za opuštanje. Vreme za punjenje baterija. Kako bi na svoje odredište stigli pre svega sigurno, ali i opuštenije.