Mercedes-Benz

Originalna dodatna oprema za Axor.

Dodatna oprema za stručnjake.

Kako bi vam vaše radno mesto u potpunosti odgovaralo: Vaša potpuno personalizovana podešavanja.

Prvi utisak je važan. To važi i za Vaš Axor. Zbog toga se u sklopu Mercedes-Benz originalne dodatne opreme nudi čitav niz posebne opreme za bolji izgled Vašeg vozila, čime Vam se omogućava da kreirate nešto posebno. Izbor spoljašnjih dodataka kreće se od ukrasnih folija i štitnika od vetra na bočnim prozorima do dodataka za točkove i ukrasnih detalja od hroma/nerđajućeg čelika visokog sjaja. Sigurno ćete pronaći upravo ono što tražite.

Mesto gde provodite puno vremena je mesto gde se morate udobno osećati. Možete birati iz kompletne ponude dodatne opreme za unutrašnjost vozila kako biste povećali udobnost i stvorili individualno prilagođen dizajn kabine: od dodataka od drveta i individualnih presvlaka za sedište do niza praktičnih polica i preglada za odlaganje, kao i sitnica poput ogledala za brijanje. Svako će naći nešto za sebe.

Uđite u vozilo, odvezite se i ostanite povezani i dostupni zahvaljujući najsavremenijoj tehnologiji. Sistemi sa prednjim ili zadnjim kamerama te razna rešenja za radio i mobilnu komunikaciju uz klasični radio kompletiraju našu ponudu. Nadamo se da ćete uživati birajući.