Mercedes-Benz

Mercedes-Benz originalni delovi.

 

Briga za budućnost Vašeg Mercedesa.

Svaki Mercedes-Benz originalni deo podleže istim rigoroznim standardima kao i svako Mercedes-Benz vozilo koje izađe iz naše fabrike. Iskustvo stečeno tokom više od jednog veka proizvodnje vozila i delova koristimo kako bismo sve karakteristike Vašeg vozila očuvali u najvećoj mogućoj meri nepromenjenim: od već poznatog kvaliteta i dokazanih sigurnosnih standarda do savršene pouzdanosti, čak i posle više stotina hiljada pređenih kilometara. Sem toga, naši originalni delovi su, zahvaljujući izuzetnoj  izdržljivosti i izuzetnoj vrednosti koju dobijate za svoj novac vodeći i po isplativosti.

Precizno utvrđene proizvođačke specifikacije uz sveobuhvatne kontrole i detaljna testiranja garantuju da svaki Mercedes-Benz originalni deo zadovoljava najviše standarde kvaliteta te se obavezno bazira na najnovijoj tehnologiji. A kako bismo se pobrinuli da naši proizvodi i dalje budu zaista nenadmašni, zaštićeni su jedinstvenim hologramskim znakom namenjenom zaštiti Vaših, kao i naših interesa.

Napredni sistem umrežavanja koji postoji između naših globalnih logističkih centara garantuje Vam da se bilo koji Mercedes-Benz originalni deo može u najkraćem roku dostaviti Vašem servisnom partneru. Fiksne cene Mercedes-Benz originalnih delova koje nudimo uključuju ugradnju pa su tako troškovi popravke transparentni i možete ih unapred izračunati. Na taj način osiguravamo da Vam vozilo i dalje bude pravi Mercedes-Benz do poslednjeg detalja i da odmah po povratku na put bude u stanju da  Vas u svakom trenutku pouzdano dovede do odredišta.