Mercedes-Benz

Novi Citan Furgon

Novi Citan furgon ima mnogo prednosti: sa kompaktnim spoljnim dimenzijama, ima prostranu površinu za utovar i vozača. Kombinuje veliku korisnu nosivost sa agilnim ponašanjem u vožnji. Njegovo ergonomski dizajnirano sedište za vozača i mnoge mogućnosti za prilagođavanje vašem transportnom zadatku olakšavaju vam rad.

Kvalitet

Kvalitet tipičan za brend, koji možete videti i osetiti.

Atraktivan izgled i visok nivo udobnosti idu ruku pod ruku sa novim Citan-om. Njegov karakterističan spoljašnji dizajn izdvaja se iz gomile. Kada uđete, dočekaće vas stilski dizajnirana unutrašnjost vozila. Mnoge karakteristike udobnosti tipične za marku, koje su već poznate iz drugih serija modela, takođe čine novi Citan pravim Mercedes-Benz kombijem.

Dizajn

Karakterističan, markantan i funkcionalan dizajn

• Ono što je najupečatljivije u dizajnu prednjeg dela vozila su atraktivna prednja svetla lepog oblika, kao i za Mercedes-Benz tipična rešetka hladnjaka sa centralno postavljenom Mercedes zvezdom.

• Markantan bočni dizajn naglašava agilnost novog Citan vozila sa zatvorenom karoserijom. Novi su, između ostalog, dizajnirani naplatci veličine 40,6 cm (16 inča) od lakog metala. 

• Funkcionalni dizajn zadnjeg dela vozila omogućava veliki otvor tovarnog prostora, koji je obeležen zadnjim svetlima privlačnog oblika koja su tipična za Mercedes-Benz.

Tovarni prostor

Kompaktna ušteda prostora.

Tovarni prostor u novom Citan furgonu ima nisku utovarnu ivicu i lako je pristupačan, tako da ga možete utovariti i istovariti još bolje: zahvaljujući velikoj širini tovarnog prostora između kućišta točkova, na primer, možete lakše utovariti palete. Serijski, Citan furgon utovarujete kroz asimetrična, dvokrilna zadnja krilna vrata. Klizna vrata sa leve i desne strane, kao i prozori na zadnjim krilnim vratima i zadnji poklopac sa prozorom dostupna su na zahtev.

• Površina tovarnog prostora - 2,35 m2

• Zapremina tovarnog prostora - 2,5 - 2,9 m3

• Dužina tovarnog prostora - 1.806 mm 

• Maks. dodatno opterećenje - 782 kg

Oprema

Donosi digitalni svet u vozilo.

Da li biste želeli da svoje radne dane provedete što produktivnije i bez stresa i da ostanete dostupni i u pokretu? Modularna Infotainment oprema u novom Citan vozilu pruža vam podršku upravo sa onim funkcijama koje su vam važne. U prvom planu je MBUX multimedijalni sistem sa navigacijom i integracijom pametnog telefona.

Sa inteligentnom povezanošću radite produktivnije.

Infotainment oprema u novom Citan vozilu ima rešenje za skoro sve: Da li želite da brže stignete do odredišta uz pomoć trenutnih podataka o saobraćaju i bežično napunite svoj mobilni uređaj? Ili želite da upravljate opcionim MBUX multimedijalnim sistemom preko ekrana osetljivog na dodir visoke rezolucije, tasterima na višenamenskom upravljaču ili putem glasovne naredbe? Sve je moguće. Takođe su nove usluge povezivanja kompanije Mercedes me, koje donose gotovo neograničene mogućnosti za informacije i zabavu, kao i dodatnu sigurnost u vašem malom kombiju.

Bezbednost

Profesionalac i u pogledu bezbednosti.

U Citan furgonu ste vi i vaši saputnici sigurniji na putu. Sveobuhvatna zaštita putnika, uključujući 6 vazdušnih jastuka, serijski je na vozilu. Ako želite, podršku vam mogu pružati mnogi aktivni pomoćni sistemi za vožnju.