Mercedes-Benz

Novi Citan Tourer

Želite li kompaktni kombi sa prostranim prostorom za putnike koji je okretan i udoban za vožnju i koji se lako snalazi u otežanim uslovima saobraćaja? Vaš kombi bi trebalo da olakša vaš rad, posluži kao vizit karta vaše kompanije i ne pravi kompromise u pogledu sigurnosne opreme? Trebalo bi da upoznate novi Citan Tourer.

Kvalitet

Kvalitet tipičan za brend, koji možete videti i osetiti.

Atraktivan izgled i visok nivo udobnosti idu ruku pod ruku sa novim Citan-om. Njegov karakterističan spoljašnji dizajn izdvaja se iz gomile. Kada uđete, dočekaće vas stilski dizajnirana unutrašnjost vozila. Mnoge karakteristike udobnosti tipične za marku, koje su već poznate iz drugih serija modela, takođe čine novi Citan pravim Mercedes-Benz kombijem.

Funkcionalnost

Kompaktan spolja, prostran iznutra.

U novom Citan Tourer-u, vaši putnici će se od početka osećati kao kod kuće: mogu udobno da uđu kroz dvoje standardnih kliznih vrata, čiji leptir prozori osiguravaju dobru ventilaciju. Sva sedišta su presvučena izdržljivom tkaninom. Ako je potrebno, nasloni se mogu preklopiti u odnosu 1/3 do 2/3, kako bi se stvorio ravan pod tovarnog prostora.

Tovarni prostor

Prostor pun mogućnosti.

U prostoru za putnike novog Citan Tourer-a možete priuštiti ugođaj svojim putnicima: sa staklom u boji, podnim oblogama, preklopnim stolovima i USB interfejsima, koji su opcionalno dostupni, možete prilagoditi nivo udobnosti tačno prema potrebama svojih putnika. Ako vam ikada zatreba više prostora za prtljag, možete preklopiti klupu sa 3 sedišta u odnosu ⅓ prema ⅔ i dobiti veći tovarni prostor sa ravnim podom tovarnog prostora. Ako to nije dovoljno, opcionalni krovni nosač prtljaga sa integrisanim krovnim nosačem povećava nosivost.

• Mesta u prostoru za putnike - 3

• Zapremina tovarnog prostora - 517 l

• Zapremina tovarnog prostora maks. - 2390 l

• Maks. dodatno opterećenje - 539 kg

Oprema

Donosi digitalni svet u vozilo.

Da li biste želeli da svoje radne dane provedete što produktivnije i bez stresa i da ostanete dostupni i u pokretu? Modularna Infotainment oprema u novom Citan vozilu pruža vam podršku upravo sa onim funkcijama koje su vam važne. U prvom planu je MBUX multimedijalni sistem sa navigacijom i integracijom pametnog telefona.

Sa inteligentnom povezanošću radite produktivnije.

Infotainment oprema u novom Citan vozilu ima rešenje za skoro sve: Da li želite da brže stignete do odredišta uz pomoć trenutnih podataka o saobraćaju i bežično napunite svoj mobilni uređaj? Ili želite da upravljate opcionim MBUX multimedijalnim sistemom preko ekrana osetljivog na dodir visoke rezolucije, tasterima na višenamenskom upravljaču ili putem glasovne naredbe? Sve je moguće. Takođe su nove usluge povezivanja kompanije Mercedes me, koje donose gotovo neograničene mogućnosti za informacije i zabavu, kao i dodatnu sigurnost u vašem malom kombiju.

Bezbednost

Bezbedno na putu.

Čak i sa standardnom sigurnosnom opremom, retko ko može da nadmaši Citan Tourer: 5 pomoćnih sistema i 7 vazdušnih jastuka, uključujući vazdušni jastuk u sredini, prate vas na svim vašim turama. U zavisnosti od toga kako koristite svoj mali kombi, dodatna oprema može imati smisla, na primer aktivni pomoćni sistem za održavanje rastojanja DISTRONIC i aktivni pomoćni sistem pri upravljanju, ako ste često u vožnji sa čestim zaustavljanjima. Kamera za vožnju unazad može da pomogne prilikom čestog parkiranja i manevrisanja u uskim unutrašnjostima gradova.